Sivut

20130318

Epämääräistä

Huh. Mä olen ollut laiska, väsynyt ja saamaton, sekä viikonlopun pikkutunneilla humalassa, joten blogi on hissutellut aika hiljaisena. Alla oleva kuva kertoo hieman lähipäivien tunnelmista. Lisäksi mua on pelottanut ja naurattanut tavallista enemmän.



Pitäydyn salamyhkäisenä ja kerron kuulumiset myöhemmin (ja paremmin). Hyvää alkanutta viikkoa ja tässä teille (tai ainakin mulle!) vähän hämmästeltävää.

3 kommenttia:

simssiliini kirjoitti...

Hahaa, tuo testi on aika paikkansapitävä! .-D Aina ei tarvitse saada blogiin paljoa blogimerkintöjä. .-) Luin sen uutisen. Hui, minua ei saisi ikinä lähtemään sinne! Heihei! <3

Anonyymi kirjoitti...

Tämä kommentti kuulostaa nyt aivan sairaalloiselta vittuilulta, ja sitä se varmaan onkin, mut ei voi mitään.

Muotoilua amk-tasolla opiskelevana en voi kuin toivoa, että et pääse opiskelemaan ainakaan arkkitehtuuria etkä teollista muotoilua, etkä kalustemuotoilua. Se ei sen sijaan minua haittaisi, jos pääsisit opiskelemaan jotain taidehörhöilyä, kuten graafista suunnittelua, sisustusarkkitehtuuria, tai kuvataiteita.

On todella vitun väärin, että kaikenlaisia "taiteellisia" pikkutyttöjä otetaan tuhansittain opiskelemaan suunnnittelualoille. Siellä ne sitten väkertää sitä "taidettaan", eikä ikinä tajua, että suunnittelu on teknistä työtä. No, onneksi voin sentään nauraa teille taidetytöille siinä vaiheessa, kun ette saakaan töitä suunnitteluopintojen jälkeen. Ei kukaan työnantaja halua maksaa millekään taidehörhötytöille, jos tarkoituksena on saada tekninen suunnittelija firmaan.

anna kirjoitti...

simssiliini: Jep, se on! Mä näin tosiasiassa myös unta tosta mars-jutusta =D

Anonyymi: Mun piti jättää kommenttisi ensin omaan arvoonsa, mutta sitten ajattelin, että kun kerran vaivauduit kommentoimaan asiasta, niin olisi kai reilua, että saat siihen myös vastauksen.

Hassua, että puhut kommentissasi vain "pikkutytöistä", etkä lainkaan pojista, sillä eivätköhän hekin ihan yhtälailla voi hakea mainitsemiisi koulutusohjelmiin "pelkällä taidehörhö -taustalla".

Ymmärrän kyllä, että maailma on taidehihhuleita pullollaan, mutta mistä sinä voit etukäteen tietää kenellä riittävät rahkeet myös tekniseen puolen osaamiseen? Ja eivätköhän erinäiset oppilaitokset myös tarjoa opetusta juurikin siihen tekniseen puoleen liittyen.

Onneksi en edes osaa ottaa itseeni kommentistasi, joten aion edelleen hakea opiskelemaan ihan sinne minne itse haluan =)